Dagsläget

Publicerat av Bredband Bro den

Den 13 februari fick vi högre hastighet i bredbandet. Hastigheten kan variera beroende på din utrustning men i avtalet har vi 1000/1000 så dit eller nära den hastigheten skall vi komma. Det är dock så att vi får ge det hela några dagar och testa lite. Alla skall dock ha fått högre hastighet.

När det gäller byte av media konvertrarna så är det fortfarande en del medlemmar som inte fått bytt till nya boxar. Det beror på sjukdom hos Eltel som gör jobbet men arbetet bör komma igång igen den här veckan.

De gamla tv-boxarna som medlemmarna har kommer inte att fungera när Telia startar sitt nya system. När ni hämtade hårdvaran uppmanade vi er att inte koppla in den nya hårdvaran. Det gäller fortfarande och ni kommer att få meddelande när det är dags att koppla in de nya delarna. Därefter kommer ni att få en dead-line när inkopplingen skall vara klar och därefter slocknar alla gamla tv-boxar.

Vi har u fått den extra tv-box som vi förhandlade oss till. De som hämtade ut hårdvaran i första omgången fick tyvärr inte den men vi återkommer med tid för ny utlämning.

Närmare instruktioner kommer att mailas ut till er.

Om någon har problem efter uppgraderingen av hastigheten så börja med att starta om routern. Hjälper inte detta så ring Telias kundtjänst 020-202070