Gå till innehåll

Kort info 10/2

Information från styrelsen i Bredband Bro Ek. För.

Tidigare Telia kund ?

Du, som haft Telia, för tel/TV/Internet, tidigare innan bredbandet:

Kolla eller ring och kolla dina fakturor från Telia. Vi har fått tecken på att det ej funkar med automatik att faktureringen av det gamla upphör. Du skall inte betala för den gamla sortens uppkoppling längre än till max 31/1 i år. Förutsatt att du före detta datum drog i gång ditt nya bredband.

Notera att du bara har en viss tid på dig då dina mailadresser m m ligger kvar på den gamla anslutningen så se till att flytta över dessa om du vill behålla dessa.

Starten av bredbandet

Tycker du det är krångligt att flytta dina adresser m m så kan du få hjälp av Telias premiumsupport tel: 0771-500 800.

När du mäter hastighet på www.bredbandskollen.se  ska du mäta med datakabel mellan router och PC. Du ska då ha minst 50 ner och 8 upp. Har du inte detta så hör av dig. Gratisvirusprogram kan störa överföringen så du kan ta bort dessa och installera det program Telia tillhandahåller och som de kallar Säker Surf. Det är e g F-secure, vilket är ett av de större kommersiella programen på marknaden.

Ny mailadress

Du som ev. ändrar din mailadress nu när det blir bredband eller du som ej haft mail men nu får det var god och skicka din adress till mig så vi kan få in den i vårt register så att INFO och annat vi skickar ut kommer rätt. Adress  tommy.jo@telia.com

En ny/ändring har kommit in. Inga fler som ändrat ? Eller skaffat mail ?

Enkät

Ca 50 % har svarat på enkäten om hur ni tyckte ”omläggningen” fungerade.

Tacksamt om du som inte svarat på enkäten du fick gör det så snart du kan.

Stämma

Stämma kommer att hållas den 13 mars med start 19,00 i föreningsgården.

Kommentera