Gå till innehåll

Info 11/11

Kartor

Kartorna som alla är utlovande är i nu klara.

Kartan avhämtas i Bro Föreningsgård:

19 nov 18,00 - 19,30

21 nov 18,00 - 19,30

27 nov 18,00 - 19,30

Kartan är en juridisk handling och ska bifogas ditt markavtal med föreningen så vi behöver tillsammans sätta var sin liten kråka på handlingen (var sitt ex).

Det har tyvärr blivit så att vi missat att teckna markavtal för genomgång med en del fastigheter (oftast där vi fortsätter vidare in till grannen/grannarna). Vi behöver underteckna avtal om medgivande att fibern går på fastighetens mark d v s den del som går vidare till grannen. Vi fixar detta samtidigt som ni får kartorna. Separat mail kommer att skickas till dig som vi saknar markavtal med.  Du får även en bilaga till mailet med avtalet. Detta är i princip lika med det avtal som du skrivit under för din egen anslutning. Du får kartbilaga även till detta avtal.

Om flera äger fastigheten så skriv ut det bilagda avtalet och var vänlig och fixa namnteckningar från de som behöver skriva på så kan sedan en person hämta kartan och få påskrivet avtal med hem.

Fakturering m m

För 2014 års avgift som är på 300 kr kommer vi att skicka ut faktura direkt efter jul/nyårshelgen. Avgiften ska vara betald senast 31 januari.

Faktura till dig som vill betala hela årsavgiften på ett bräde i januari kommer också att skickas ut. Vill du som betalade för hela 2013 gå över till autogiro så hör av dig annars kommer faktura.

Avgift för dig som betalar helårsvis i januari är 4 000 kr per abonnemang. Avgiften skall betalas senast 31januari.

Under december kommer du som betalt via autogiro att få ”kvitto” på dina avgifter med momsen redovisad.

Flyttning/försäljning m m  (upprepad info)

Om, vilket vi inte hoppas, du funderar på att flytta/sälja så hör av dig till föreningen.

Den uppsägningstid som gäller för ditt abonnemang är 6 månader.

Vid flytt/försäljning skall det som tillhör fastigheten/fiberanslutningen lämnas kvar och tas över av de nya ägarna. Fiberkonvertern, routern och två digitalboxar samt sladdar till denna utrustning tillhör fastigheten och får ej tas med vid flytt.

Det är också väldigt bra om vi, så snart försäljningen är klar, får namn och telefonnummer till de nya ägarna så att vi kan kontakta dessa så att allt fungerar redan vid inflyttningen. Vi behöver också bestämma när autogiroöverföringarna ska sluta. Vi avslutar denna så snart vi får besked om datum och du kan också själv avsluta denna överföring.

Styrelsearbete

Vill du vara med och jobba i föreningens styrelse så hör av dig. Valberedningen har nu gått igång med sitt arbete inför stämman 2014.

Valberedning:

Göran Olsson, 070-313 42 39, go.ohlsson@telia.com

Hans-Erik Bendelin, 070-537 31 95, hebendelin@telia.com

Nils-Arne Karlsson, 070-533 66 48, broboden@hotmail.com

Har du förslag på namn så hör av dig till dessa.

Kommentera